top of page

FAS Victoria – Professzionális forróital-automata

  • Szerző képe: Tibor Fekete
    Tibor Fekete
  • jún. 12.
  • 1 perc olvasás

Kifinomult technológia a kényelmes használat jegyében

A FAS Victoria egy olyan prémium forróital-automata, amely a gyorsan változó vendéglátói igényekre ad korszerű választ – legyen szó kávéról, teáról, kakaóról vagy tejitalról.


Főbb adataink:

  • Magasság: 1830 mm, Szélesség: 650 mm, Mélység: 730 mm (ajtónyitással 1320 mm)

  • Tömeg: kb. 169 kg 

  • Pohártartály: 780 darab (69–74 mm)

  • Keverőkanalak: kb. 550 db

    ree

Moduláris instant tartályok és dupla kávétartály

  • Instant tartályok száma: akár 6–7 modulárisan elrendezhető tartály

    • Normál felépítésben: 6 instant tartály + akár 2 kávébab-tartály (dupla blend)

  • Kávétartályok:

    • Két kávékonténer – vagy egy típusú blendhez, vagy kettő különböző minőséghez konfigurálható


21,5″ érintőképernyő + távoli menedzsment a Fas Cloud+ segítségével

  • Nagyméretű, erős IPS érintőképernyő – könnyed kezelhetőség

  • Wi‑Fi + Fas Cloud+ – átfogó távoli menedzsment (árak, receptek, diagnosztika)


Működési jellemzők & előnyök

  • Egyedi darálófej, finomhangolható a szemcseméret, állítható a kávépogácsa tömörítésének mértéke, vízmennyiség

  • Variálható vízhőmérséklet – minden ital a megfelelő hőmérsékleten készül 

  • Állítható mixer sebesség az egyes instant termékeknél


Ideális felhasználási helyszínek

  • Irodák, coworking terek – sokféle ital, nagy mennyiség, egyszerű kezelhetőség

  • Hotelek, szállodák – igényes design + profi technológia

  • Oktatási intézmények, irodaházak – gyors biztonságos kiszolgálás, vegyes igények

  • Akár vállalati telephely, akár vendéglátóipari egység – a FAS Victoria mindenhol otthon érzi magát.


Miért válaszd Magyarországon nálunk?

  • Exkluzív szakmai támogatás – bemutató, beüzemelés, folyamatos háttértámogatás

  • Teljes körű szerviz – tanácsadástól a karbantartásig

  • Prémium dizájn és minőség – olasz tervezés, nemzetközi tapasztalat

 
 
 

Hozzászólások


bottom of page