
Szektor
Étel
Feldolgozás
Új trendek
Az élelmiszerek száraz érlelése egy lenyűgöző és alapvető folyamat, amely a friss alapanyagokat kifinomult kulináris élvezetté alakítja. Az érlelés ideje alatt az enzimek és mikroorganizmusok harmóniában dolgoznak, hogy összetett ízeket, intenzív aromákat és tökéletes állagot alakítsanak ki. Minden termék a saját, egyedi száraz érlelési ciklusát követi.
Technológia az íz szolgálatában
A Multifunction Talent sokkolóhűtőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a csemegeüzletek és hentesüzletek legmagasabb szintű igényeinek.
A Deluxe Plus azoknak az éttermeknek készült, amelyek a hal vagy hús száraz érlelésében a tökéletességre törekednek.
A Deluxe Meat a kiváló minőségű száraz érlelést kereső hentesüzletek és steakházak számára lett kifejlesztve.
A Stagionatura érlelőszekrények pedig azoknak szólnak, akik természetes termékekkel dolgoznak, például farmoknak, kézműves műhelyeknek és hentesüzleteknek.











